Замъкът в Равадиново с нова награда

Замъкът „Влюбен във вятъра“ – Равадиново получи заслужена  номинация от годишните награди за индустрията във високия клас – V.I.P. LIFESTYLE Awards 2016. Церемонията ще се състои на 6 юни от 20 ч. в Гранд хотел България.

Замъкът е уникален частен проект, създаден като туристически атракцион, място за разходка, забавление и отмора. Изграден е изцяло в приказен стил и привлича многобройни туристи от страната и чужбина със завлядяващ архитектурен стил, красив парк с езеро, художествени галерии, винарна, параклис,  зона за игри и конна база.

Замъкът в Равадиново

Замъкът в Равадиново

Преди това атракционът спечели и приз за туристическа атракция номер 1 в света. Замъкът в Равадиново взе златен и сребърен медал в категорията „Туристическа атракция“ и беше обявен за архитектурно чудо на престижния международен конкурс „A’ Design Award“ 2016 , като изпревари с дизайна си дори резиденцията на краля на Саудитска Арабия – Абдула.

Конкурсът е сред най-силните в света за архитектура и дизайн. В тазгодишното издание са се борили 18 000 проекта в 20 категории.